Information från styrelsen

Vår nya styrelse efter årets stämma har haft sitt första möte och här kommer lite information. Mera kommer efterhand.

Har Ni saker Ni vill framföra till styrelsen så tar vi gärna emot input av olika slag. För er allas planering, årets höst fix kommer att ske den 7 oktober. Mera info om detta senare. Vi kommer senare att presentera ett års hjul med mera information.

Matris över de projekt vi har att göra, vi hoppas att Ni medlemmar ställer upp i detta arbete och återkommer med information.

ProjektmatrisMål med projektetTidplanSammankallandeKontaktuppgifter
Målning båthusUnder sommaren få båthuset målat och underhålletSommar / Höst 2023Albert Cederqvistalbert.cederqvist@hotmail.se Mobil 070-6290533
PirenFå in kostnadsförslag och reparation av pirenSommar / Höst 2023
BryggornaBryggor att använda för bad, placering av de samma2023 / 2024

Styrelsen uppmanar också vår båthusvärd att ta tag i och arrangera en pubafton i när tid, nu under den varma delen av året.

Lådan finns utställd utanför båthuset, den man kan lägga överbliven lekutrustning i för alla att använda.

Gässen är på plats för att försök få stranden att bli lite mindre frekventerad av stora fåglar som skräpar ner.

Styrelsen vill också få in info om var nycklar finns till båthuset, ge oss gärna info härom. Vi behöver samla in nycklar som är ute och göra en nyckelista.

En del info finns på vår hemsida och vi påminner bl.a. om att vi som fastighetsägare är skyldiga att informera samfälligheten om större byggjobb som kan påverkar trafiken på väg och gator.

Vi uppmanar också till att läsa på vår anslagstavla, där finns bl.a. information om ett kommande midsommarfirande i Sättuna – trevligt och bra initiativ.

Johnny Lindström

Ordf Sättuna Samfällighetsförening