månadsarkiv: oktober 2024

Resultat av enkät om arbetsdagar

Den har kommit 24 svar på enkäten. Tabellen nedan visar hur svaren omkring veckodag och tid fördelar sig. Det är hugget som stucket mellan lördag och söndag. Det finns klar majoritet att börja arbetsdagen klockan 10.00.

Ni kan med fördel skicka kommentarer på denna sida genom att klicka på
”Lämna ett svar” ovan.

Kommentarer till upplevelsen av arbetsdagar

Det är svårt att få in i livspusslet med många barn och aktiviteter, samtidigt såklart viktigt utifrån föreningens perspektiv. Trevligt att träffa grannarna.
Lördag eller söndag spelar ingen roll, men det kan vara bra om arbetsdagarna alltid är på samma dag. Bra också om påminnelse angående arbetsdag skickas ut några dagar i förväg.
Trist att vissa hushåll inte kommer. Annars allt bra!
Trevl. Att träffa grannarna.

Övriga kommentarer

Lördag eller söndag spelar ingen roll. Kanske varannan gång att vi börjar med korvgrillning vid 12 o sen städar och varannan gång avslutar med lunchkorv.
Lördag eller söndag spelar ingen större roll. Bra med tidig start på dagen, så att det finns tid för andra aktiviteter på dagen. Nästa gång vi köper vägkäppar behöver vi nog köpa lite kraftigare och med lite större reflexer.
Ber om ursäkt för att vi inte varit aktiva iår, det har varit fullt upp i livet med en nyfödd och de äldre barnen. Förhoppningsvis betydligt bättre närvaro nästa år.
Jag tycker vi ska ha en avgift på ca 300 kr för de som inte dyker upp varken vår eller höst.
Bra fixat inför arbetsdagen och framförallt bra ordnat med vädret!
Har flera år krockat med första älgjaktsveckan (älgjakten börjar 8/10 varje år)
Gör två arbetsdagar en helgdag och en vardag (passar möjligen pensionärer?). Kräver kanske viss anpassning av arbetsuppgifter.
Styrelsen kan uppmuntra än mer dem som inte väljer att inte delta i städdagarna. Men som friendly reminders.
Vissa finns aldrig med på en arb.dag
Vid regn och rusk ska dagen flyttas. På vårstädningen är det önskvärt att det finns tillgång till varmvatten. Fönsterputs är svårt i sjövatten.
Jag jobbar ofta helg och kan inte närvara om det då krockar. Det vore bra om det fanns en ”lista på sidan av” med uppgifter man kanske kan göra ensam innan? Så kan man meddela att den är utförd? Så att man ändå kan bidra, det känns alltid trist att inte kunna bidra.